Film

Skribent

Mats Karlsson

23 september 2010 | 13:49

MovieZine drar till Los Angeles

I filmvärldens Mecka, Los Angeles kommer MovieZine befinna sig under några dagar för att kolla in "Tron Legacy" och intervjua hela filmteamet.

Det finns nackdelar med det här jobbet, men så finns det också roliga fördelar och en inbjudan till ett event i Los Angeles är mycket svårt att hitta något negativt med.

En av årets största filmer är "Tron Legacy" som Walt Disney Pictures har satsat mycket tid och energi på. Exempelvis har Disney visat upp "Tron Legacy" på två Comic-Con, årets och förra årets. Nu börjar biopremiären dock närma sig, 17 december är det dags.

MovieZine fick en inbjudan av Disney att medverka vid ett tidigt pressevent för filmen på Digital Domains (James Camerons lilla bolag)  i Los Angeles.  Där kommer man att visa 30 minuter ur filmen under ledning av filmens regissör Joseph Kosinski och därefter får man träffa och intervjua hela filmteamet som förutom regissören, består av Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Michael Sheen och Bruce Boxleitner. Dessutom kommer filmens producenter och många andra från teamet att närvara under intervjuerna. Sammanlagt är det 15 personer man ska hinna med att träffa.

Den som åker dit från MovieZine blir undertecknad och jag kommer att blogga frekvent under hela min vistelse i Los Angeles. Förutom presseventet kommer jag att nyttja de resterande dagarna till att träffa intressanta personer och givetvis utforska staden Los Angeles. Du hittar mina löpande rapporter här på MovieZine under sektionen Bloggywood på nyhetssidan.

Jag tar mer än gärna emot förslag på frågor till de filmpersonligheter som jag räknade upp tidigare i artikeln. Skriv frågorna i kommentarerna eller maila mats@moviezine.se .

Imorgon fredag påbörjar jag den långa resan till Los Angeles och kommer att stanna där till tisdag kväll (lokal tid). Önska mig lycka till eller be mig dra åt helvete. Valet är ditt :)

| 23 september 2010 13:49 |