Film

Skribent

MovieZine

7 maj 2021 | 18:15

MovieZine delar ut 100 bluray-filmer!

Bli VIP-medlem och stöd MovieZine. De 100 första belönas med en hemlig film!
Hej läsare! Vi har ett litet lyxproblem… Vi har fått in en hel drös med blurayfilm till redaktionen från våra kära sponsorer, och nu behöver vi er hjälp att bli av med dem!

De 100 första som blir VIP-medlemmar på MovieZines Patreon-sida under maj månad belönas med en bluray. Det är enkelt: registrera dig på patreon.com/moviezine och skicka sedan ett DM med din postadress. Din film kommer i brevlådan inom några dagar, och under tiden kan du dyka in i mängden av bonusläsning i Patreon-flödet.

Vad är då Patreon, undrar du kanske? Det är ett community som för samman kreatörer med deras följare och fans. Vi på MovieZine använder Patreon som en VIP-klubb som låter våra läsare komma närmare redaktionen, och få en chans att påverka vad som sker på sajten. Som medlem får du tycka till om nytt innehåll, läsa heta recensioner först av alla, och delta i många exklusiva utlottningar av film och tv-spel.

Samtidigt stödjer du som VIP-medlem MovieZine-redaktionens arbete och ser till att vi kan fortsätta skapa Sveriges bästa filmbevakning.
 
Att bli medlem kostar från 25 kr i månaden, och det finns tre medlemsnivåer:
 
Royale With Cheese - stöd oss med 2 euro/månad och lås upp exklusiva inlägg
5 Dollar Shake - stöd oss med 5 euro/månad och delta i exklusiva tävlingar
The Big Kahuna - stöd oss med 10 euro/månad. Ännu fler tävlingar + förtur till MovieZines förhandsvisningar!
 
Gå med senast 16 maj för att få din blurayfilm (gäller så långt lagret räcker). Läs mer på patreon.com/moviezine.
| 7 maj 2021 18:15 |