Skribent

Alexander Dunerfors

9 mars 2015 | 14:45

MovieZine bland Sveriges 100 bästa sajter!

Vi är grymt stolta över hederspriset på Internetworlds lista.
Tidningen Internetworld har släppt sin årliga lista över Sveriges 100 bästa sajter. Ett hederspris går till MovieZine - extremt kul, tycker vi! 

Det senaste året har vi jobbat hårt för att göra om MovieZine från grunden, redaktionellt och funktionsmässigt, utan att tappa fokus på vad som varit målet sedan 2003 - att skapa en lättillgänglig och skön mötesplats för dig som älskar film och TV. Det är nu nio månader sen vi lanserade om MovieZine med helt ny look, många efterlängtade finesser och en stärkt redaktion med flera fantastiska nya skribenter. 

Sedan nylanseringen i juni har trafiken rusat iväg och nu når vi över 1 miljon besökare varje månad. Läsarnas växande intresse, tillsammans med en plats på Internetworlds lista, är otroliga bevis på uppskattning! Och vi lovar att bli ännu bättre.

Utan att avslöja för mycket jobbar våra utvecklare på nya funktioner och designförbättringar som ska göra din upplevelse på MovieZine ännu bättre. Vi är också väl medvetna om de buggar som fortfarande lever kvar (tack till alla som tipsar i forumet!), ingenting är missat eller glömt. 

Stort tack också till alla er som röstar, följer, läser och delar. Ni som gnäller och ni som hyllar. Er feedback på MovieZine är ovärderlig och det som gör att vi ständigt kan gå framåt!
| 9 mars 2015 14:45 |