Spel

Skribent

Carlos De La Vega

9 juni 2023 | 17:30

"Mortal Kombat 1" imponerar med årets mest blodstänkta trailer

Vi fick precis det vi kan förvänta oss av den nya trailern för "MK1" – krossade skallar, avslitna lemmar och knäckta ben, men även Jean Claude Van Damme.
Även om tidshopp inte är ovanliga i "Mortal Kombat"-universumet, verkar det som att det finns mycket mer att se fram emot denna gång när serien återvänder till sina rötter, med "Mortal Kombat 1" som en omstart av serien kommer nya allianser att bildas och nya fiender att uppstå.
 
"Mortal Kombat"-skaparen Ed Boon avslöjade också för publiken att Johnny Cage, en av seriens mest ikoniska karaktärer, skulle spelas av ingen mindre än Jean-Claude Van Damme. Kul tycker vi, då karaktären Johnny baserades på JCVD när det första spelet släpptes 1992.
 
Kolla in den riktigt våldsamma och blodiga trailern för "Mortal Kombat 1".
 
 
En eloge till NetherRealm Studios som, trots tre tidigare Mortal Kombat-spel och mängder av fatalities, fortsätter att hitta nya fantasifulla sätt att dela upp människokroppen på.
 
I spelet återvänder klassiska karaktärer som Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Raiden Kitana, Mileena och som sagt Johnny Cage. Spelet innehåller även ett system kallat "Kameo Fighters", där old school-versioner av kämpar som Kano, Sonya Blade och Jax kan hjälpa dig under striderna.
 
2021 släpptes filmen "Mortal Kombat", som vi på MovieZine gav betyget 3 av 5. Det är även klart att det kommer en uppföljare med "Sagan om ringen"- och "The Boys"-skådisen Karl Urban.
 
"Mortal Kombat 1" släpps den 19 september till Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S och Windows med betatillgång tillgänglig i augusti för de som förbeställer.
 
Vad tycker du om "Mortal Kombat"-serien?
| 9 juni 2023 17:30 |