Film

Skribent

MovieZine

5 oktober 2016 | 12:00

Monsters of Film-festivalen släpper sitt bästa program någonsin

Omtalade rysaren "The Witch", sci-fi-skräck med Noomi Rapace i "Rupture" och den mycket hyllade "Swiss Army Man" - kolla in höjdpunkterna.
Den 19-23 oktober kommer Stockholm att fyllas av skräck, science-fiction och andra surrealistiska och provokativa filmverk. Nu är alla titlarna släppta till vad som ser ut att bli den bästa Monsters of Film-upplagan någonsin.

Eller vad sägs om Noomi Rapace i sci-fi-rysaren ”Rupture”, Dolph Lundgren som jagar monster i ”Don’t Kill It”, superba och närgångna dokumentären ”For the Love of Spock” av Leonard Nimoys son och en efterlängtad visning av snygga och stämningsfulla ”The Witch”.


Det bjuds också också André Øvredals (”Trolljägaren”) senaste skräckalster ”The Autopsy of Jane Doe” med Emile Hirsch och Brian Cox i huvudrollerna, och den dystopiska konspirationsthrillern ”Ares” med Ola Rapace som biffig slagsmålskämpe (bådar gott för Rapace-night med ”Rupture” och ”Ares” direkt efter varandra på storduk).

Årets öppningsfilm är den omtalade komedin ”Swiss Army Man” där Paul Dano får en död Daniel Radcliffe på halsen. Som avslutningsfilm visas den makabra franska komedin ”Mysteriet i Slack Bay” med Juliette Binoche.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600


Vad blir ni sugna på att se? Kommentera nedan.
| 5 oktober 2016 12:00 |