Serie

Skribent

Alexander Svensson

22 november 2023 | 13:04

Galna komediserien med Daniel Radcliffe läggs ner efter fyra säsonger

En femte säsong var ett mirakel för mycket för “Miracle Workers”.
Komediserien “Miracle Workers” med Daniel Radcliffe och Steve Buscemi i huvudrollerna har lagts ner av TBS. Serien var en antologi, där varje säsong utspelade sig på en ny plats och med nya karaktärer, dock alltid med samma skådespelare. Serien skapades av Simon Rich, som även skrivit böckerna den baseras på.
 
Den första säsongen av “Miracle Workers” följde två änglar som ska övertyga Gud om att inte förinta världen. Säsong 2 utspelade sig på medeltiden och följer en familj skitskyfflare och en mesig prins. Säsong 3 tog komedin till vilda västern, där Daniel Radcliffe spelade en präst, och i säsong 4 bjöds vi på en parodisk skildring av en “Mad Max”-liknande postapokalyps.
 
 
Utöver Radcliffe och Buscemi så hade även Geraldine Viswanathan (“Bad Education”), Karan Soni (“Deadpool”) och Jon Bass (“She-Hulk: Attorney at Law”) roller i samtliga säsonger.
 
Iochmed nedläggningen kommer vi nu aldrig att få se vad en femte säsong av “Miracle Workers” hade bjudit på för galenskaper. I Sverige går alla fyra säsonger av “Miracle Workers” att se på HBO Max.
 
Har du sett "Miracle Workers"? Kommer du att sakna den?
| 22 november 2023 13:04 |