Film

Skribent

EvaEpic

16 april 2012 | 15:01

Mindre ångest i "Skyfall"

James Bond är mer än ett hårt skal. Sist blev hans hjärta krossat när hans älskade dog, men nu är han tillbaka, starkare och mindre ledsen!

Sist vi stötte på James Bond i "Quantum of Solace" var karaktären djupt och känslomässigt sårad: han skulle hämnas sin älskade Vesper Lynds (Eva Green) död. Men nu har han haft tid att läka och är inte lika sårad och ledsen längre...

- Hans hjärta är inte lika krossat. Han är på bättringsvägen, sa Daniel Craig i en intervju med MTV om hans Bondkaraktär i den kommande 007-filmen "Skyfall". Vi vill inte gör en ångestfylld film.

Många var kanske skeptiska till att Sam Mendes ("American Beauty") valdes till regissör för filmen. Han är ju känd för sina dramatiska, mindre actionfyllda klipp. Craig menar på att Mendes förstår karaktärerna och serien lika bra som någon annan regissör som har tagit på sig arbetet.

- Han är en utav de största Bond-fansen vi har. Han kommer inte att göra en ångestfylld film, en film om en människas känslor. Det är en Bondfilm och vi var överens om vi castar filmen riktigt bra, vilket han gjorde... och att vi skulle ha något riktigt spännande att titta på, säger Craig.

Förutom Craig kan vi även se Javier Bardem, Judi Dench, Ralph Fiennes, Albert Finney, Naomie Harris, Ben Whishaw, Albert Finney och Bérénice Marlohe när den 23:e bondfilmen har premiär den 9 november.

| 16 april 2012 15:01 |