Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 juni 2017 | 20:11

Michael Bay är färdig med "Transformers" nu

"Jag har gjort nog, och jag har haft väldigt kul när jag har gjort det."
Han sa det inför "Dark of the Moon". Han sa det igen inför "Age of Extinction". Och nu säger han det igen inför "The Last Knight". Michael Bay meddelar att han har fått nog av att smiska fram "Transformers"-filmer, och att den kommande blir hans sista.
 
 
- De här filmerna jag har gjort, de är massiva filmer. Det tar mycket av dig att göra dem. Jag har gjort det nog, och jag har haft väldigt kul när jag har gjort det. Jag slutar med en smäll nu med den här filmen, och jag känner att man ska sluta när man ligger på topp. Jag tycker att jag har lyckats bra, och jag har en hel del andra filmer jag vill göra.
 
Han fick också frågan om vad för filmer har vill göra nu (om han verkligen menar allvar med att "Transformers: The Last Knight" blir hans sista i serien). 
 
- Jag läste just ett väldigt blodigt manus om en lönnmördare som var en riktigt bladvändare. Den verkar rolig att göra. Jag älskade att göra "13 Hours", jag älskade att göra "Pain & Gain", jag tror att det kommer bli något mer allvarligt och lite mer vuxet.
 
Vilken regissör skulle du vilja se göra nästa "Transformers"-film?
| 16 juni 2017 20:11 |