Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

3 februari 2017 | 21:00

Michael Bay är färdig med "Transformers" för alltid

"The Last Knight" blir hans sista film i serien.
Han har sagt det förr, och nu säger han det igen, men den här gången med ett specialskrivet brev. Ja, Michael Bay har alltså återigen gått ut och sagt att han minsann är färdig med att sluska ut "Transformers"-rullar nu, men om det stämmer får framtiden utvisa. Han sa nämligen samma sak inför både trean och fyran.

Den här gången har han hur som helst skrivit ett öppenhjärtigt brev om sin tid med de stora robotarna och om hur "The Last Knight" kommer att bli startskottet för en helt ny inriktning för de kommande filmerna.

Han skriver bland annat:

- Det är bitterljuvt för mig. Inför varje "Transformers"-film har jag sagt att det kommer att bli min sista. Sedan ser jag de 120 miljoner fansen som kollar på de här filmerna, de enorma åkattraktionerna som finns på diverse nöjesfält, de fantastiska Make-A-Wish-barnen som besöker oss på inspelningarna, och på något sätt dras jag alltid tillbaka in i det igen. Jag älskar att göra de här filmerna. Den här filmen var i synnerhet rolig att spela in. Men, den här gången kan det vara dags på riktigt. Så jag blåser ut ljuset nu. Det här är det sista kapitlet men också en ny början.

Vem vill du se ta över som regissör för nästa "Transformers"-film?
| 3 februari 2017 21:00 |