Film

Skribent

Oskar Möller

31 augusti 2021 | 21:00

Snart kan du streama Daniel Craigs Bondhyllning gratis på Apple TV

MGM släpper i dagarna den retrospektiva dokumentären "Being James Bond"  exklusivt på Apple TV. Filmen är tillgänglig kostnadsfritt mellan 7 september och 7 oktober för att reta aptiten hos alla Bondälskare och kommer bland annat att innehålla intervjuer, återblickar och tidigare osläppt arkivmaterial från Craigs fem Bondfilmer.
 
Det är ingen nyhet att den kommande Bondfilmen "No Time to  Die" kommer vara Daniel Craigs sista. Det är en epok som går i graven och många är de som kommer att sakna Craigs machostinnt känsliga tolkning av den klassiska spionhjälten. 
 
Men i väntan på att någon annan skådespelare tar upp Craigs mantel kan vi trösta oss med tidigare osläppt material i form av den 45-minuter långa retrospektivet "Being James Bond". En film som ser ut att vara både en hyllning till rollfiguren och skådespelaren som porträtterar honom.
 
Användare i 30-talet länder kommer att kunna hyra filmen gratis och streama den via Apple Tv mellan den 7 september och 7 oktober i år, skriver filmbolaget MGM i ett pressmeddelande.
 
I filmen ser man även Craig samtala med filmens producenter om hur mycket han uppskattade att spela Bond och samarbetet med dem. Filmernas mångåriga producenter Barbara Broccoli och Michael G Wilson hyllar Craig i sin tur: "Det är känslomässigt tufft just nu att det är Daniels sista film. Han gjorde rollen till något oväntat och extraordinärt" säger de i ett uttalande.
| 31 augusti 2021 21:00 |