Film

Skribent

MovieZine

2 mars 2021 | 14:15

Melissa McCarthy medverkar i "Thor: Love and Thunder"

Spoilervarning (!) om du vill uppleva filmens alla överraskningar på egen hand.
Snart har alla i Hollywood gjort en superhjältefilm, och Melissa McCarthy vill inte vara sämre.

I julas släppte hon och maken Ben Falcone en slags auditionvideo där de bönade och bad om en roll i "Thor: Love and Thunder". Taika Waititi verkar ha lyssnat, för nu är det klart att McCarthy dyker upp i nya Marvel-filmen.

Paparazzi har fångat skådespelerskan på bild på inspelningen iklädd rollen som Hela, alltså en version av Cate Blanchetts skurk från "Thor: Ragnarök".
 
 
Det är förmodligen dags för ännu en komisk teaterscen, som den gången Matt Damon dök upp och spelade Loki. Att Chris Hemsworths brorsa Luke klätt ut sig till Thor verkar bekräfta detta (och jo, Damon är också tillbaka!).

"Thor: Love and Thunder", i full gång med inspelningen i Australien, har förutom Chris Hemsworth också Natalie Portman och Christian Bale i rollistan. Filmen siktar på biopremiär i maj 2022.
 
 
Melissa McCarthy får snart bära upp en egen superhjältefilm. Hon och Octavia Spencer gör huvudrollerna i actionkomedin "Thunder Force", på Netflix senare i år. Hon ska också spela den ikoniska skurken Ursula i Disneys remake av "Den lilla sjöjungfrun".
| 2 mars 2021 14:15 |