Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 januari 2024 | 12:31

Melissa Barrera om att få sparken från "Scream VII": "Det var riktigt chockerande"

Inte bara en utan två skådespelerskor skiljdes från "Scream VII" inom loppet av mågra få dagar.
I en intervju med Rolling Stone delar skådespelerskan Melissa Barrera med sig utav sina tankar och funderingar kring hennes avsked från den populära slasher-serien. Detta efter att hon kommenterat den pågående Israel-Hamas konflikten på sina sociala medier. Barrera hade huvudrollen i "Scream" (2022) och "Scream VI" (2023) innan hon plötsligt fick sparken, något produktionsbolaget Spyglass Media skyllde på "antisemitism och hatretorik" från Barreras sida. Hon har dock en annan uppfattning: 
 
- Det var chockerande. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag tror allt som hände var väldigt transparent från bådas sidor, och jag vet vem jag är. Jag vet att vad jag sa kommer från kärlek, mänsklighet, mänskliga rättigheter och frihet för människor vilket inte borde bara kontroversiellt. Det är inte diskuterbart. Så jag är till freds, folk som känner mig samt min familj vet sanningen och min ställning, likaså dom flesta i världen. 
 
Barreras syster i senaste två "Scream"-filmerna spelades av ingen mindre än Jenna Ortega, och efter nyheten om Barreras avsked hoppade hon också av projektet och skyllde det på "schemakrock" med inspelningen av serien "Wednesday". När Barrera blev frågad av reportern om det egentligen handlade om systerskap och solidaritet, svarade Barrera: 
 
- Lyssna, Jenna är en bra tjej. Hon är en bra person och vi älskar varandra. Hon skulle ställa upp för mig och jag skulle ställa upp för henne oavsett vad. 
 
Christopher Landon skulle ha regisserat "Scream VII" men hoppade också av projektet ett tag senare, och för tillfället vet ingen hur framtiden ser ut för den sjunde delen. Nyligen sågs skådespelarensemblen från "Scream VI" tillsammans på ett event kvällen innan Primtime Emmy Awards där dom glatt poserade för bilder. Se bilden nedan: 
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Melissa Barrera (@melissabarreram)

 
Vad tror du om framtiden för "Scream VII"? Kommentera nedan.
| 25 januari 2024 12:31 |