Skribent

Patrik Jonsson

19 januari 2011 | 15:37

McIntyre blir nya Spartacus

I veckans TV-rapporter berättar Patrik om fjärde säsongen av "Damages" och att man har hittat nya Spartacus.

Serien "Damages" brukar ju alltid locka med nya stora stjärnor i rollistan varje säsong och den kommande fjärde säsongen blir inget undantag, än så länge så har John Goodman hoppat med i thrillerdramat och vi kan nog förmodligen vänta oss fler namn innan det är dags för premiären i juli. John Goodman, underbart!

Det har ju tidigare gått rykten om att Wentworth Miller från "Prison Break" skulle ta över Andy Whitfields roll som Spartacus, strax efter det så ryktades det om en annan "fånge", nämligen Dominic Purcell som spelade Millers bror i samma serie. Men nu verkar det som att de äntligen har bestämt sig för vem som ska få axla rollen som Spartacus i den andra säsongen av "Blood and Sand". Ja eller den tredje säsongen ifall man räknar in "Gods of the Arena". Det kommer att bli den australiensiske skådespelaren Liam McIntyre som vi senaste kunde se i HBO:s "The Pacific". En jäkla rykteskarusell detta, får väl hoppas att detta blir slutgiltigt nu då.

Den fjärde säsongen av "Californication" har precis börjat att rulla i staterna, men Showtime går ändå redan nu ut med nyheten att en femte säsong kommer att bli av. Starz "Torchwood"-spinoff "Miracle Day" har fått ännu ett namn i rollistan i form av Lauren Ambrose, Ambrose är nog för det flesta mest känd som Claire i "Six Feet Under". Sedan så har ABC en ny serie på gång, det är en av skaparna av "Criminal Minds", Ed Bernero, som ligger bakom deras kommande serie vid namn "Partners". Serien ska handla om två kvinnliga poliser som har ett lite speciellt band till varandra, de är nämligen systrar, ja i hemlighet då förstås.
 
Ja och sedan så kanske man ska avsluta det hela med att säga någonting om Golden Globe-galan? Tja...då det gäller TV-serier så var det typ "Glee", "Glee", "Glee" och så lite "Boardwalk Empire". Mer tänker jag inte säga, den var lite trist och ska vi snacka vinnare då det gäller just TV-serier så var det minst sagt en hel del besvikelser. Men men...fler galor kommer!

Till sist bjuder jag på en ny trailer till "Game of Thrones". Kolla in trailern här!

| 19 januari 2011 15:37 |