Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

6 juni 2014 | 15:01

McConaughey öppen för mer "True Detective"

Efter att först varit nöjd med en säsong verkar nu Matthew McConaughey vilja komma tillbaka till den hyllade HBO-serien.

På årets Oscarsgala där McConaughey vann en statyett för bästa skådespelare i aids-dramat "Dallas Buyers Club" uttryckte han sig tämligen bestämt backstage, angående en eventuell fortsättning i "True Detective".

- Jag kommer inte tillbaka till säsong två. Säsong ett var slutgiltig, sade han då.

Nu är det dock annat ljud i skällan.

I en intervju med Deadline säger han att planen hela tiden var en säsong.

- Det var alltid så jag såg det. En säsong, åtta avsnitt, en klar början, mitt och slut, hej då och kul att se resultatet sen. Om HBO då hade velat ha mig till en säsong två eller tre skulle jag tackat nej. Jag hade aldrig gått in i något där de kunde säga: "Vi har dig de närmaste tre åren".

Men...

- Jag gillade "True Detective", både serien och upplevelsen av att göra den, så mycket att jag faktiskt skulle vara öppen för att göra en till nu. Då såg jag det som sex månader och inte mer än så. Jag vet inte om jag någonsin skulle kunna säga detsamma om en film, att "om den här funkar kan ni få mig när ni vill de kommande tre åren".

Läser vi lite mellan raderna här så kan det innebära att vi kanske inte får se hans rollfigur Rust Cohle i den andra säsongen men kanske i en tredje? Eller vad tror ni? Kommentera nedan!

Här kan du läsa intervjun i sin helhet »

| 6 juni 2014 15:01 |