Serie

Skribent

MovieZine

15 mars 2023 | 14:00

Matthew McConaughey och Woody Harrelson spelar sig själva i ny komediserie

"True Detective"-återförening! De två skådespelarna får spela sig själva i en bromance-serie på Apple TV+.
Apple TV+ har beställt en ny komediserie med Matthew McConaughey och Woody Harrelson i huvudrollerna. Duon från första säsongen av "True Detective" kommer den här gången få spela sig själva, i något tillskruvad tappning får vi anta.
 
Komediserien, som i dagsläget saknar titel, beskrivs som "en innerlig och udda kärlekshistoria som kretsar kring det märkliga, men fina, bandet mellan Matthew McConaughey och Woody Harrelson". Matthew och Woodys vänskap ställs på prov när deras familjer gör ett försök att bo tillsammans på Matthews ranch i Texas.
 
Bakom serien, som kommer att bestå av tio halvtimmesavsnitt, står Emmybelönade David West Read (“Schitt’s Creek”). Serien är den senaste i raden av samarbeten mellan Apple TV+ och Skydance Television där bland annat "Foundation" och kommande “The Big Door Prize” ingår.
 
Harrelson och McConaughey är gamla vänner och har spelat i flera filmer tillsammans, som "EDtv", "Welcome to Hollywood" och "Surfer, Dude". Vi ser fram emot att se mer av dem och deras vänskap i Apples komediserie.
| 15 mars 2023 14:00 |