Spel

Skribent

Lina Svensson

22 januari 2020 | 19:30

"Marvel´s Iron Man VR" försenas till den 15 maj

Till alla er som har längtat efter att få flyga bland molen och slåss mot skurkar i en röd/guldig plåtdräkt kommer här lite dåliga nyheter. “Marvel´s Iron Man VR" försenas.
2020 verkar inte vara spelutvecklarnas år. Åtminstone inte när det kommer till att hålla deadlines. Vi har inte ens hunnit ta oss igenom januari månad, men redan nu har tråkiga besked kommit från flera utvecklare om att efterlängtade spel försenas. “Final Fantasy VII Remake” försenas cirka en månad, “Cyberpunk 2077” försenas i hela fem månader och “Marvel´s Avengers” försenas i fyra månader. Men det slutar tydligen inte där, för nu har även studion Camouflaj meddelat på sin Twitter att deras spel “Marvel’s Iron Man VR” behöver finputsas ytterligare. Spelet skulle egentligen släppas den 28 februari till Playstation 4 men skjuts nu upp till den 15 maj. 
 
 
Tråkigt, ja. Men den som väntar på något gott...ja, ni vet. Vi får väl hoppas på att den extra tiden kommer att nyttjas väl av spelutvecklarna så att vi i slutändan får ett riktigt underhållande spel. För vem kan tacka nej till att få axla rollen som superhjälten Iron Man? 
 
 
"Kommer du att köpa spelet “Marvel´s Iron Man VR" ?
| 22 januari 2020 19:30 |