Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

20 juli 2015 | 12:00

Martin Freeman spelar dubbelspel i "Captain America: Civil War".

Den forne "Hobbit"-skådisen ger en liten ledtråd om vad hans första inhopp i Marvel-universumet handlar om.
Det har varit känt sedan ett tag tillbaka att Martin Freeman ska spela en roll i "Captain America: Civil War", men vi har inte fått veta så mycket mer än just det; att han ska vara med. I en intervju med den italienska sajten Bad Taste berättar han mer:

- Han arbetar för den amerikanska regeringen. Han arbetar tillsammans med superhjältarna, och även med vissa myndigheter som hjälper till att tämja superhjältarnas krafter, antar jag. Så du kan inte vara helt säker på vilken sida han står på. Det ser lite ut som att han spelar ett spel, när han egentligen spelar ett annat. Det är den typen av karaktär jag gillar att spela för den är mångbottnad och man vet inte om han är god eller ond. Jag gillar när det inte är svart eller vitt, jag gillar det gråa, för jag tycker helt enkelt att det finns mer roligt att hämta när man inte spelar en uppenbar linje.

Det har spekulerats i om Freeman ska ta sig an rollen som Everett Ross, en karaktär från "Black Panther", men som sagt, inget mer är känt. Chadwick Boseman kommer hur som helst att visa upp sig i rollen som den svarta pantern för första gången, och även Tom Holland kommer att göra sitt första framträdande som den nya Spindelmannen i filmen.

"Captain America: Civil War" får premiär den 29:e april år 2016.
| 20 juli 2015 12:00 |