Film

Skribent

Alexander Svensson

22 februari 2024 | 17:30

Mark Wahlberg har börjat odla sin mustasch - manuset till "Uncharted 2" är färdigt!

Nathan Drake och Sully har ytterligare skattjakter framför sig.
Snart bär det av ut på nya äventyr, för manuset till “Uncharted 2” är klart! Det låter Mark Wahlberg meddela i en intervju med Screen Rant. Han har också fått order om att börja odla mustasch inför arbetet med filmen:
 
- De ringde mig faktiskt idag och berättade att de fått in manuset. Jag kan inte växa riktigt skägg och mustasch, men de sade “Börja växa ut din mustasch. Det kommer ta ett tag.” Jag är intresserad av att se hurdan berättelsen är, och vart äventyret för oss. Men jag är taggad; jag vet att publiken verkligen älskade den första, så vi får se.
 
Mark Wahlbergs mustasch må vara svårodlad, men den får sig ändå en återkomst i "Uncharted 2"
 
Goda nyheter för alla fans att manuset till “Uncharted 2” är klart, och kanske än godare nyhet att Mark Wahlberg kommer ha mustasch den här gången. Hans karaktär Sully är (som alla som spelat spelen vet) känd för sin präktiga ansiktsbehåring.
 
“Uncharted” är baserad på spelfranchisen med samma namn, och följer äventyraren Nathan Drake på diverse skattjakter jorden runt. Den första filmen släpptes 2022, med Tom Holland i rollen som Drake och Wahlberg som Sully, en av hans närmsta allierade. Uppföljaren har det varit tal om länge, och Holland väntas återvända som Drake. Huruvida Ruben Fleischer, som regisserade första filmen också kommer tillbaka är oklart.
 
Förhoppningsvis innebär Mark Wahlbergs mustasch (och det färdiga manuset) att inspelningen av filmen kan komma igång relativt snart.
| 22 februari 2024 17:30 |