Film

Skribent

MovieZine

15 april 2021 | 09:30

Mark Hamill till actionkomedin ”The Machine”

Spelar mot ståuppkomikern Bert Kreischer i en historia på verkliga, galna händelser.
Skådespelaren Mark Hamill kommer för alltid vara förknippad med ”Star Wars” och Luke Skywalker. Trots att han håller sig sysselsatt med röstroller (senast i ”Invincible” på Prime Video) är det sällan vi får se honom i några andra, större filmroller. Men snart är det dags.

Hollywood Reporter rapporterar om att Hamill fått en roll i ”The Machine”, en actionkomedi av och med Bert Kreischer. Den som inte känner till Bert Kreischer bör veta att denne är ståuppkomiker, och filmen bygger delvis på hans mest framgångsrika video.

Historien om hur Bert i 20-årsåldern blev insyltad med den ryska maffian har setts av 37 miljoner på Youtube. Se det virala klippet här:
 
 
”The Machine” kommer utspela sig 20 år senare, när huvudpersonens gamla synder kommer tillbaka. Den ryska maffian hittar honom och kidnappar hans far (spelad av Hamill). Filmen beskrivs som en blandning av ”Baksmällan” och ”Midnight Run”.
 
 
Regissör är Peter Atencio, känd för ”Key & Peele” och ”Keanu”. Som vi ser i klippet ovan är Hamill redan på väg till Serbien (och måttligt taggad) där inspelningen snart drar igång.
| 15 april 2021 09:30 |