Skribent

Patrik Jonsson

16 februari 2011 | 19:31

Maria Bello blir nya Helen Mirren

I veckans TV-rapporter berättar Patrik om att Jason Statham är klar för serieversionen av "Transporter" och att Maria Bello axlar Helen Mirrens gamla roll i "Prime Suspect".

Kommer ni ihåg TV-serien/filmerna "Prime Suspect" (I Mördarens Spår) från England med Helen Mirren i huvudrollen? De sändes främst på 90-talet, men det gjordes även två avslutande TV-filmer på 00-talet.
Hursomhelst så har NBC bestämt sig för göra en remake på dessa och just nu så ryktas det om att Maria Bello ska vara aktuell för huvudrollen. Ja för alla vet ju att Bello besitter samma pondus som Mirren...good luck with that.

Det har ju skrivits tidigare här på MZ om att det har varit aktuellt med att göra en TV-serie av en annan filmserie, nämligen Transporter-filmerna. Nu har det i alla fall avslöjats att det är den nyligen lanserade kabelkanalen Cinemax "Max Go", som huvudsakligen är en streaming-kanal, som har köpt rättigheterna och som således även kommer att sända den. En annan nyhet och det lär väl ändå ses som en väldigt god nyhet för fansen, är att Jason Statham själv är klar för att medverka i serien.

Nu verkar det som att det äntligen börjar hända grejer kring serien "Person of Interest", den har nämligen nu i dagarna köpts upp av CBS. Serien kommer att kretsa kring några CIA-agenter som har förklarats döda, vilka i sin tur sedan hyrs och kontrakteras av någon rik snubbe för att rensa upp på gatorna i New York. Producerar denna actionthriller gör mannen som tydligen försöker slå något slags rekord vad det gäller att pumpa ut serier (och filmer); J.J. Abrams. Den är dessutom skriven av Jonathan Nolan så nog har serien potential alltid, den lär då minst sagt bli underhållande.
 
Nu är det också klart vem som ska spela den kvinnliga huvudrollen jämte Michael Clarke Duncan i "Bones" spin-off. Det blir Saffron Burrows från "Law & Order: Criminal Intent" och seriens titel blir inte "The Locator" som det tidigare snackats om, utan den kommer att heta "The Finder". "The Finder", "The Locator"...känns väl som att det kvittar.
 
Den f.d. vampyrslakterskan Sarah Michelle Gellar tänker återvända till TV-seriernas glada värld, hon har nämligen snott åt sig en roll i CBS kommande projekt "Ringer". Hennes motspelare där blir Nestor Carbonell som vi tidigare sett i bl.a. serien "Psych". I "Ringer" så ska Gellar spela en ung kvinna som sätts under beskydd av F.B.I. efter att hon fått ett pris på sitt huvud av maffian. Carbonell ska så klart spela agenten som hjälper henne. Låter lite halvljummet detta, så jag bestämmer mig helt enkelt för hur pass varmt eller kallt projektet verkligen känns då jag har fått tagit del av lite mer information.

Avslutningen på den här artikeln får A&E:s kommande serie "Breakout Kings" stå för. Serien har premiär i U.S.A. den 6:e mars och nu har det äntligen släppts en trailer. Jag tycker faktiskt att serien verkar bli rätt så underhållande, har tidigare ställt mig aningen skeptisk till det här "Prison Break"-besmittade projektet, men nu känns det plötsligt lite mer intressant. Hursomhelst, varsågoda och hej å tack för att ni läste. Se trailern här

| 16 februari 2011 19:31 |