Film

Skribent

Mats Karlsson

19 mars 2013 | 21:01

Lynne Ramsay missade första dagen på jobbet

Teamet väntade förgäves på regissören som inte dök upp på inspelningen.

Lynne Ramsay som senast gjorde den otroligt hyllade "Vi måste prata om Kevin" skulle idag starta inspelningen av westerndramat "Jane Got a Gun" med Natalie Portman i huvudrollen. Men till filmteamets stora förvåning dök inte regissören upp på inspelningsplatsen, skriver Deadline.

Anledningen att hon inte dök upp var att Ramsay hade hoppat av projektet så sent som kvällen innan inspelningsstarten. Enligt Deadline ska det ha hänt något helgen innan, men att hon skulle överge filmteamet på detta kontroversiella sätt hade ingen räknat med.

- Jag har många miljoner investerade och vi är redo att spela in. Jag är chockad och så besviken att någon skulle göra så här mot 150 personer i filmteamet. De har lagt ner så mycket tid, energi, ansvarstagande och lojalitet till projektet. Sedan dyker inte regissören upp. Det är sinnessjukt att man vill göra så här mot sitt team. Men vi måste försöka hålla igång det här projektet, nya regissörer flygs in. En ersättare är ett måste, säger filmens producent Scott Steindorff.

| 19 mars 2013 21:01 |