Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

15 juni 2017 | 21:30

"Lost"-stjärnan berättar om sin karaktär i Marvels kommande "Inhumans"

Möt genetikern Dr. Evan Declan.
För den som väntar på Marvels "Inhumans" finns det fortfarande väldigt lite information om vad som dyker upp i tv-serien. Nu lyfter en av seriens stora skådespelare på locket och berättar lite om sin karaktär, som det fram tills nu inte har gått att få en bekräftelse på att han spelar. Henry Ian Cusick, som är känd från "Lost" och "The 100", ska tydligen spela en genetiker vid namn Dr. Evan Declan.
 
- Jag spelar en genetiker vid namn Dr. Evan Declan och han är mänsklig. Jag tror att det avslöjar en hel del i sig själv om man känner till serietidningarna. Då vet man var "the inhumans" kommer ifrån och det är mer eller mindre min karaktär, säger Cusick till CinemaBlend.
 
Vilka superkrafter Cusick ska ha behöver fans alltså inte undra över längre, då han är som vilken annan människa som helst. Däremot kan man börja spekulera i om han är på den goda eller onda sidan i "Inhumans". Karaktären Dr. Evan Declan finns inte med i serietidningen, även om den kan vara baserad på någon.
 
Hans kommentar verkar antyda att hans roll i själva verket blir den som skapar gruppen Inhumans i tv-serien, istället för The Kree som i serietidningen, genom ett genetiskt experiment. Det kan också hända att tv-serien avviker mer än så från det ursprungliga materialet. Vi väntar fortfarande på att den första trailern ska släppas för att ge oss bättre inblick i Marvels "Inhumans".
 
Hur tolkar du Henry Ian Cusicks hint om sin karaktär? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarerna.
| 15 juni 2017 21:30 |