Film

Skribent

Thomas Linnaeus

1 november 2023 | 21:15

Fetch! Lindsay Lohan och “Mean Girls”-tjejerna återförenas i nytt klipp

Återföreningen mellan Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, och Lacey Chabert är dock inte för en ny film, utan för en reklamkampanj.
Våren 2004 släpptes “Mean Girls” på bio. Här spelade Lindsay Lohan huvudrollen mot nykomlingarna Rachel McAdams och Amanda Seyfried - som senare skulle ta sig långt i Hollywood. Inför Black Friday har Walmart återförenat delar av gänget:
 
 
Nu har tjejerna blivit vuxna som fått egna tonåringar. Tyvärr är inte McAdams med, men Lohan, Seyfried och Lacey Chabert är tillbaka. Att flera av skådisarnas återförenas nu, nästan 20 år efter originalet är något som gläder skådisarna:
 
- Det var så kul att vara tillsammans igen efter alla dessa år. Det var fantastiskt att få prata med alla igen, säger Linday Lohan.
 
Även Chabert tyckte att det var kul att träffas igen:
 
- Det var underbart att få tillbringa dagen med Amanda och Lindsay. Det var så roligt att minnas tillbaka och ses igen efter alla dessa år.
 
“Mean Girls” skrevs av komikern Tina Fey och anses vara en kultklassiker idag. Efteråt har det även släppts en uppföljare och en Broadway-musikal - som också ska bli film. Biopremiär för den blir redan i januari 2024.
| 1 november 2023 21:15 |