Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

8 maj 2014 | 23:01

Lindelof och Cuse har utsett det sämsta "Lost"-avsnittet

Damon Lindelof och Carlton Cuse har erkänt vilket av de 121 avsnitten av "Lost" som de ångrar mest.

Det är i en intervju med magasinet Esquire  - i samband med seriens tioårsjubileum -som "Losts" showrunners Lindelof och Cuse medger att "Stranger in a Strange Land", nionde avsnittet i säsong tre, aldrig borde fått se dagens ljus.

- Avsnittet där Jack gör sina tatueringar i Thailand, det tycker jag är generande dåligt, särskilt när han flyger med draken på stranden. Det var inte vårt finaste ögonblick. Vi använde Matthew Fox egna tatueringar. Det visar hur desperata vi var när vi skulle skapa flashback-historierna, säger Lindelof.

Och det var på grund av just det avsnittet som de insåg att "Lost" var i behov av att få ett slutdatum.

- Storyn där blev instrumental när vi skulle övertala [sändande kanalen] ABC att vi behövde ett avslut. Vi ba: "Okej, det här är hur flashbacksen ser ut nu, så det är förmodligen en god idé om vi funderar ut hur mycket längre den här serien faktiskt kan fortsätta", säger Cuse.

Lindelof tillstår också att det fanns fler avsnitt av de sammanlagt sex säsongerna av "Lost" som kunde varit... bättre.

- Vi gjorde 121 timmar "Lost". Jag skulle hävda att bara 15 till 20 av dem var undermåliga, på gränsen till skitdåliga. Det skulle vara underbart att kunna låtsas att de där avsnitten aldrig hänt, men jag älskar faktiskt att vi fortfarande pratar om Nikki och Paulo. Ibland blir misstagen man gör, det som inte var bra, en del av det historiska arvet.

Håller ni med Lindelof och Cuse i deras val av sämsta avsnitt? Eller finns det värre? Kommentera nedan!

| 8 maj 2014 23:01 |