Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

29 juni 2023 | 12:00

Liam Hemsworth gör sig redo för “The Witcher”-rollen: “Har slukat böckerna”

I den fjärde säsongen av “The Witcher” ersätter Liam Hemsworth huvudrollen - och detta verkar han ta på stort allvar.
Tredje säsongen av “The Witcher” blir den sista för Henry Cavill och hans ersättare blir Liam Hemsworth. Och den tidigare “The Hunger Games”-skådisen verkar ta detta på allvar, rapporterar GamesRadar+.
 
Inför premiären av tredje säsongen har flera stjärnor från serien intervjuats. En av dessa är Joey Batey, som spelar Jaskier. Han vill inte ge Hemsworth några råd om att spela rollen, men vill ändå välkomna honom till serien:
 
- Vi kommer inte ge honom några råd, för jag tror att vårt jobb är att välkomna honom. Som vi skulle göra för alla nya skådespelare. Vi säger “Kom in. Vi vet att det är mycket som händer”. Sedan så är det bara att lyssna och ha tålamod, och att man måste engagera sig lika mycket som vi gjort hittills, berättar Batey
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Liam Hemsworth i "Independence Day: Återkomsten" från 2016.
 
Samtidigt avslöjar Batey att han har kontakt med Hemsworth:
 
- Vi har mailat och vi har snackat om våra favoritcitat från böckerna och sånt där. Jag tror inte att någon av oss kan ge honom några råd om att spela just den rollen, men han verkar helt uppslukad. Hans träning är galen och han har sträckläst böckerna, fortsätter Batey.
 
Graham McTavish, som spelar Dijkstra verkar vara en aning mer positiv:
 
- Jag är väldigt exalterad över att se Liam. Jag träffade bara hans bror för många år sedan, innan han blev Thor. De är en härlig familj och jag tror att Liam kan tillföra något riktigt intressant till rollen.
 
Förhoppningsvis kommer övergången mellan Cavill till Hemsworth kännas logisk. Premiär för första delen av tredje säsongen av “The Witcher” är idag på Netflix. Andra delen släpps den 27 juli.
| 29 juni 2023 12:00 |