Film

Skribent

Andreas Samuelson

17 augusti 2023 | 20:30

Se lesbiska varulvar i trailern till kommande rysaren ”My Animal”

En hårresande romans mellan två unga kvinnor utvecklar sig i kommande varulvsrullen ”My Animal”. Spana in trailern här.
Filmen utspelas i en småstad där unga, utstötta Heather (Bobbi Salvör Menuez, ”I Love Dick”) drömmer om att spela hockey i det lokala laget som vägrar anta henne. Hon förälskar sig snart i nyanlända Jonny (Amandla Stenberg, ”Bodies Bodies Bodies”) men deras romans förblir inte problemfri. Inte bara kompliceras den av Heathers alkoholiserade mamma (Heidi von Palleske, ”Rabid”) men även familjens förbannelse som förvandlar Heather till varulv varje fullmåne...
 
Den kanadensiska rysaren regisseras av långfilmsdebutanten Jacqueline Castel, som tidigare samarbetat med namn som John Carpenter och David Lynch. I andra roller ser vi veteranen Stephen McHattie (”Orphan Black”) som Heathers varulvspappa, Dean McDermott (”Slasher”) och Scott Thompson (”Hannibal”) som Jonnys pappa.
 
Se trailern här:
 
 
Filmen hade premiär på Sundance i januari och fick övervägande positiv kritik. Den får biopremiär 8 september innan den blir tillgänglig som VOD 15 september. Om och när den kommer till Sverige är osäkert men vi håller tummarna för kul, annorlunda queer-skräck är såklart alltid välkommen.
 
Har du lust att se "My Animal"?
| 17 augusti 2023 20:30 |