Film

Skribent

Robin Andersson

18 juni 2019 | 10:30

Lekfull och blodig trailer till skräckfilmen "Ready or Not"

Hitta ett bra gömställe eller dö...
Fox Searchlight har släppt en första trailer till skräckfilmen "Ready or Not" som har premiär i sommar, och det är något vi inte är vana vid att se från studion som ligger bakom filmer som "The Shape of Water" och "The Favourite". Här ser vi en skräckthriller med en twist på den klassiska leken kurragömma. Och det ser väldigt underhållande ut! I alla fall för oss som tittare.
 
I huvudrollen ser vi Samara Weaving ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"). Hon spelar Grace, som gifter sig med den rika Alex Le Domas, spelad av Mark O'Brien ("Arrival"). Filmen utspelar sig på bröllopsdagen där hon träffar den excentriska Le Domas-familjen. Innan bröllopsceremonin är helt över måste hon dock vara med på en tradition vid midnatt. En lättsam omgång av kurragömma, där Grace får gömma sig och hela familjen får leta efter henne. Problemet är att om hon blir hittad, så förlorar hon sitt liv.
 
Varnar för mycket blod och diverse kroppsdelar som flyger lite hejvilt i trailern.
 
 
I övriga roller ser vi Adam Brody ("O.C", "Shazam!"), Henry Czerny ("Rosa Pantern") och Andie MacDowell ("Måndag hela veckan") som medlemmar i den galna familjen.
 
"Ready or Not" har amerikansk biopremiär 23 augusti. Om eller när den får svensk biopremiär är fortfarande oklart.
| 18 juni 2019 10:30 |