Spel

Skribent

Lina Svensson

25 december 2019 | 15:45

“LEGO Star Wars: The Skywalker Saga” kommer att inkludera alla nio filmer

Spelet “LEGO Star Wars: The Skywalker Saga” har utannonserats och kommer att släppas någon gång under 2020. Spana in den urmysiga trailern här nedan.
Nu i december släpptes den sista episoden i Star Wars-serien med titeln “Star Wars: Rise of the Skywalker”. En film som mottog både ris och ros välden över. Men faktumet kvarstår att vi nu nått slutet av Skywalker-sagan, vilket kanske kan kännas tungt för vissa.
 
För den som inte kan få nog av Star Wars kommer räddningen under nästa år, i legoformat. Lego-spelen, som i grund och botten återberättar storyn i en älskad filmserie med hjälp av legobitar har blivit många under åren som gått, men är fortsatt lika populära.
 
Denna gång är det TT Games som har valt att ta oss tillbaka till galaxerna med hjälp av dessa älskade plastgubbar i det kommande spelet “LEGO Star Wars: The Skywalker Saga”. Ett spel som kommer att inkludera alla nio episoder. Trailern skvallrar om att vi kommer att få ett typiskt Lego-spel som återberättar en älskad filmserie, kryddat med mycket lekfullhet och charm.  
 
 
“LEGO Star Wars: The Skywalker Saga” släpps någon gång under 2020. Kommer du att spela det?   
| 25 december 2019 15:45 |