Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 juni 2021 | 22:50

Läsarna älskar första trailern till nya "Masters of the Universe"

De fem första avsnitten av den animerade "Masters of the Universe: Revelation"-serien släpps på Netflix den 23 juli.
Kevin Smiths fortsättning av den klassiska 80-talsserien "He-Man and the Masters of the Universe" släpps i slutet av juli hos Netflix. En väntan som plötsligt blev avsevärt svårare att hantera, efter att streamingtjänsten släppte sin första teasertrailer inför premiären. 
 
Bland de första reaktionerna kring trailersläppet för "Masters of the Universe: Revelation", så verkar det nämligen som att produktionen har lyckats bocka i alla möjliga nostalgiska boxar. I MovieZines VIP-grupp på Facebook går det exempelvis att läsa:
 
"Herregud! Kände mig som 10 bast igen när jag såg detta!"
 
"Jag rös lite när han sade "I have the power". Ser grym ut!"
 
"Påminner väldigt mycket om förra serien (inget negativt), men animeringen ser underbar ut."
 
Håller du med om hyllningarna? Ta en titt på den första trailern och avgör själv här nedan. 
 
 
För den som inte den som inte är lika bevandrad inom He-Mans och Eternias historik sedan tidigare, så lyder i alla fall den officiella beskrivningen av "Masters of the Universe: Revelation" så här:
 
"Kriget för Eternia kulminerar i "Masters of the Universe: Revelation", en innovativ och actionfylld animerad serie som fortsätter där den ikoniska serien slutade för decennier sedan. Efter en katastrofal strid mellan He-Man och Skeletor lämnas Eternia i spillror och hjältarna separerar. Efter att årtionden av hemligheter slet sönder dem är det upp till Teela att återförena de splittrade hjältarna och lösa mysteriet med det försvunna kraftsvärdet i en kamp mot tiden för att återställa Eternia och förhindra universums undergång".
 
 
Skådespelarna Mark Hamill (Skeletor), Chris Wood (He-Man) och Sarah Michelle Gellar (Teela) lånar ut rösterna till huvudrollerna i serien. Alicia Silverstone, Liam Cunningham, Lena Headey och Kevin Konroy lånar också ut sina röster till andra karaktärer under säsongen.
 
Den 23 juli så släpps de fem första avsnitten av säsongen, som kommer att bestå av totalt tio avsnitt. Det är däremot fortfarande oklart exakt när vi kommer att få ta del av den andra halvan av säsongen. 
 

Läs också: Ny ”Sagan om Ringen”-film på gång!

 
Kommer du att ge "Masters of the Universe: Revelations" en chans i juli? Blir du också peppad av trailern? Kommentera gärna nedan!
| 10 juni 2021 22:50 |