Serie

Skribent

MovieZine

24 maj 2023 | 10:05

"Land Man" blir Taylor Sheridans nästa serie

Mannen bakom "Yellowstone", "Tulsa King" och "Mayor of Kingstown" har ännu en tv-serie på gång.
Taylor Sheridan, kanske den flitigaste mannen i tv-branschen just nu, har ännu en ny tv-serie på gång. Variety skriver om att dramat "Land Man" just har knutit till sig en rad skådespelare.
 
"Land Man" ska utspela sig i västra Texas och berätta om oljeboomen utifrån flera perspektiv. Vi kommer få möta både arbetarna och miljardärerna som försöker tjäna sig en hacka på oljeriggar. Podcasten "Boomtown" har inspirerat serien, och ingen mindre än Billy Bob Thornton spelar huvudrollen.
 
Thorntons rollfigur är Tommy Norris, krishanterare för ett oljebolag. Hans familj kommer spelas av Michelle Randolph ("1923"), Jacob Lofland ("Med") och Ali Larter. TV-serien utvecklas för amerikanska Paramount+ och lär gissningsvis hamna på SkyShowtime i Sverige.
 
På samma streamingtjänst hittas nu Sheridans övriga tv-serier som "Yellowstone" med spinofferna "1883" och "1923", "Tulsa King" med Sylvester Stallone och "Mayor of Kingstown" med Jeremy Renner. På gång är också actionserien "Special Ops: Lioness" med Nicole Kidman och Zoe Saldana.
| 24 maj 2023 10:05 |