Trailer

Skribent

Alexander Svensson

30 augusti 2023 | 06:45

Lakeith Stanfield blir fejk-profet i “The Book of Clarence”

Filmåret 2024 kommer att inledas med en episk berättelse om Clarence, en man som satsar på att göra karriär som profet i antika Jerusalem.
Jaymes Samuel, också känd som artisten The Bullitts, som regisserade Netflix westernrulle “The Harder They Fall” är återigen aktuell, den här gången med en episk Bibelfilm.
 
Storyn följer dock inte Jesus, Mose eller Abraham, utan handlar istället om den något mer okände Clarence (Lakeith Stanfield) som inser att en framgångsrik verksamhet som profet kan leda till både inflytande och berömmelse. Att göra mirakel är dock lättare sagt än gjort…
 
Trailern utlovar både goda skratt, racing-sekvenser med häst och vagn, James McAvoy som romersk soldat och något som verkar kunna bli en intressant berättelse om tro, övertygelse och kampen för att växa som människa. 
 
 
Precis som i “The Harder They Fall” har Jaymes Samuel även här samlat ihop en imponerande rollista. Utöver Stanfield och McAvoy så kommer bland andra David Oyelowo (“Silo”), Omar Sy (“Lupin”), Caleb McLaughlin (“Stranger Things”), Alfre Woodard (“The Gray Man”) och Benedict Cumberbatch (“Doctor Strange”). Filmen kommer även innehålla nyskriven musik från både Jaymes Samuel/The Bullitts och Jay-Z.
 
“The Book of Clarence” produceras av Sony, och har USA-premiär den 12 januari 2024.
| 30 augusti 2023 06:45 |