Film

Skribent

Tobias Andersson

18 januari 2023 | 22:10

Lagom till hans dag - här kommer skräckfilmen om Nalle Puh

Kramgod, vänlig och fullständigt oskyldig - är allt Nalle Puh inte är i den här brutala storyn.
Idag är det dags att fira Internationella Nalle Puh-dagen! Det görs med ond, bråd och död då ”Winnie The Pooh: Blood and Honey” precis fått sig ett datum för biopremiär i Sverige.
 
Det finns visst temadagar för typ nästan allt nuförtiden, den ena märkligare än den andra (typ semikolonets dag den 6 februari). Just idag är det Nalle Puh och hans vänner som ska hyllas! Och alla slasherfanatiker har all anledning att fira då Njuta films låter meddela att ”Winnie The Pooh: Blood and Honey” går upp på biograferna den 15 februari.
 
No more mr nice guy, nu är det slut på goda gärningar för Nasse och Puh.
 
Vad ni än gör, ta inte med barnen på bio! Detta är inte den kramgoa nallen som vi är vana att se, utan den honungsälskande björnen har nu fått aptit på blod och är istället en galen mördare redo att tömma Christopher Robin på blod. ”Winnie The Pooh: Blood and Honey” är alltså en lite (lite) annorlunda tolkning av barnboken. Nu är Nalle Puh alltså en stor stygg björn!
 
Sedan januari 2022 är Nalle Puh-licensen allmän egendom då upphovsrätten slutat att gälla, så vem som helst får återanvända Nalle Puh utan någon särskild tillåtelse. Vilket nu resulterat i denna skräckfilm.
 
I väntan på biopremiären kan du kolla in trailern nedan. Visst finns det något läskigt med att se en gullig nalle bli till blodtörstig mördare?
 
| 18 januari 2023 22:10 |