Film

Skribent

Mats Karlsson

19 mars 2018 | 20:00

"Lady och Lufsen" får remake

Kommer att få premiär på Disneys planerade streamingtjänst.
Ännu en animerad Disneyklassiker kommer att få en live action/CG-hybrid-version. Nu är det "Lady och Lufsen" som ska göras om och studion har anlitat "The Lego Ninjago Movie"-regissören Charlie Bean till att förverkliga deras planer.
 
I det animerade originalet från 1955 får vi följa med Lady och Lufsen till deras romantiska middag på bakgården till Tonys restaurang. Men förutom den klassiska scenen som alla svenskar får chansen att återuppleva varje Julafton, får vi också följa hundparet när de möter misstänksamma grannhundar, hundfångare och av två skenheliga siameskatter.
 
Andrew Bujalski har skrivit manus till den nya versionen, som kommer att regisseras av Charlie Bean. Disney kommer inte lansera remaken på bio, utan den kommer gå direkt till studions planerade streamingtjänst, som ska lanseras under 2019.
 
Precis som THR noterar visar detta hur seriöst man tar planerna med sin streamingtjänst, speciellt med tanke på att Jon Favreau kommer även att leverera den redan utlovade "Star Wars"-serien till streamingtjänsten.
 
Kommer ni att testa Disneys streamingtjänst?
| 19 mars 2018 20:00 |