Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 december 2019 | 12:00

Kristen Stewart talar ut efter "Charlie's Angels"-floppen

"Hade jag gjort en dålig film skulle jag vara förkrossad. Men jag är stolt över den."
För första gången sedan "Charlie's Angels" floppade på bio talar Kristen Stewart ut om hur det känns.

- Ärligt talat, hade jag gjort en film jag tyckte var dålig, något som jag inte var stolt över men som många gick och såg, skulle jag vara förkrossad, säger hon till The Playlist.

- Men lyckligtvis känner jag inte så, för jag är verkligen stolt över den här filmen. Och vi lever i ett polariserat klimat, det är märkligt. Och det är svårt att marknadsföra en sådan här film. Att försöka ha en komplex, feministisk konversation i en fem minuters TV-intervju... Jag säger bara, "dude, vi ville bara ha kul."
 
 
Actionfilmen "Charlie's Angels" regisserades av Elizabeth Banks och gick upp på bio i USA i november. Filmen har hittills bara spelat in 55 miljoner dollar, vilket nätt och jämnt täcker produktionskostnaden.
 
Så sitt inte och hoppas på en uppföljare för Kristen Stewart och hennes vapendragare, Ella Balinska och Naomi Scott.

- Det är synd att vi antagligen inte får göra en till, men jag är samtidigt stolt över filmen och så glad att den finns ute i världen. Jag tror att den ändå är viktig för många människor, även på ett oseriöst sätt, säger skådespelerskan.
 
 
"Charlie's Angels" verkar vara bortplockad från den svenska biorepertoaren, och släpps troligen direkt på dvd, bluray och streaming någon gång i vår.
| 16 december 2019 12:00 |