Serie

Skribent

MovieZine

12 augusti 2022 | 10:15

Snart premiär för "Korridoren": C Mores nya young adult-serie

Molly Nutley regisserar en dramaserie om "övergången från ungdoms- till vuxenlivet och utmaningarna det medför".
Den 24 augusti är det premiär för C Mores nya Young Adult-satsning "Korridoren". I serien träffar vi Jenny (Mimmi Cyon) som redan första dagen som student i Uppsala gör en miss som kan påverka hela hennes framtid.
 
 
"Korridoren" beskrivs som en berättelse om att vara ung, om sökandet efter att passa in och om att hitta balansen i en värld som splittras mellan plugg och fest. Den handlar också om relationer, kärlek, vänskap och allt där emellan.
 
– Det känns otroligt spännande att denna serie nu äntligen ska få nå tittarna. Jag gillar att den känns rå och ärlig, och sträcker sig över hela känslospektrat, från humor till allvar i en identifierbar miljö. Vi följer karaktärerna i tiden kring övergången från ungdoms- till vuxenlivet och utmaningarna det medför, säger Molly Nutley som regisserat serien.
 
 
I rollistan ser vi bland andra Yandeh Sallah och Dejmis Rustom Bustos som Jennys nyfunna vänner. I övriga roller ses bland andra Simon Edenroth, Isabella Touma Pettersson, Isac Calmroth, Klas Wiljergård, och Nadja Halid. Manusförfattare är Emil Eriksson, Alexander Havelda och Emil Stenberg.
 

Se trailern till "Korridoren" här:

 
 
Serien har premiär onsdag 24 augusti. "Korridoren" består av åtta avsnitt, och två avsnitt släpps varje vecka.
| 12 augusti 2022 10:15 |