Film

Skribent

MovieZine

11 januari 2021 | 20:00

Köp danska succéfilmen "En runda till" - här finns den på bluray & dvd

Se Mads Mikkelsen i den omtalade dramakomedin. Den danska utgåvan finns nu att beställa även från Sverige.
Artikeln innehåller sponsrade länkar från MovieZines samarbetspartner.
 
Med mer än 800.000 sålda biobiljetter i hemlandet är "En runda till" (eller "Druk" som den heter på danska) en jättesuccé. Filmen tog också hem de största priserna på vinterns European Film Awards, där den belönades för Bästa film, Bästa regi, Bästa manus och Bästa skådespelare (Mads Mikkelsen). 

Den svenska biopremiären är satt till 12 februari, men du behöver inte vänta så länge. Filmen har redan släppts på bluray och dvd i Danmark, och finns nu även att beställa från Coolshop.se för 199 spänn. Förutsatt att din danska är någorlunda okej - denna utgåva har ingen svensk text, vad vi vet.
 

Beställ "Druk" här för 199 kronor

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Thomas Vinterberg har samlat teamet bakom "Jakten" och gjort en film om fyra gymnasielärare vars vardag går på repeat. Inspirerade av en norsk filosofs teori om att människan är född med en promillehalt som är 0,5 procent för låg, bestämmer de fyra männen att prova ett experiment: att vara lite full varje dag. I början blir allting enklare, men alkoholens skuggsidor visar sig så småningom. "En slags hyllning till alkohol och till livet självt", enligt regissören.
| 11 januari 2021 20:00 |