Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

29 december 2016 | 17:00

Kommer Saw Gerrera vara med i "Han Solo: A Star Wars Story"?

Lucasfilm verkar inte vilja ta farväl av Forest Whitakers karaktär riktigt än, och Kathleen Kennedys senaste kommentarer får oss att undra.
Forest Whitakers rebelliska karaktär Saw Gerrera spelade en förhållandevis begränsad roll i "Rogue One", men för fans av de animerade "Star Wars"-serierna är han en viktig pjäs. Det är redan klart att han kommer att dyka upp i ett framtida avsnitt av "Star Wars Rebels", men nu verkar det som att vi kanske inte har sett det sista av honom på vita duken heller.

I en intervju med Empire säger Lucasfilms VD Kathleen Kennedy så här:

- Vad gäller Saw Gerrera blev vi väldigt intresserade av honom som karaktär och hur han passar in i historien. Ärligt talat, vi hade faktiskt tänkt att utveckla Saw till något mycket större, men vi hade inte plats för det i slutändan. Så han är inte med i filmen riktigt så mycket som vi hade önskat, men det öppnar å andra sidan upp för att utforska hans karaktär mer i våra framtida produktioner.

Forest Whitaker, som spelar karaktären, kommenterar sedan Kennedys uttalande så här:

- Jag är nyfiken på vad mer de kan tänkas hitta på. Det verkar onekligen som att de verkligen gillar karaktären, vilket är fantastiskt!

Nu kan det ju vara så att Kennedys kommentarer bara alluderar till Gerreras medverkan i "Star Wars Rebels", men de kan också hinta om en eventuell medverkan i Chris Millers och Phil Lords kommande "Han Solo"-film. Det är väl inte helt otroligt att Han någon gång stött på den radikale rebellen under sina smuggelfyllda äventyr?

Vill du se mer av Saw Gerrera på vita duken? Hade du velat se mer av honom redan i "Rogue One"? Kommentera gärna nedan.
| 29 december 2016 17:00 |