RYKTE

Skribent

Oscar Ajax

4 november 2015 | 20:30

Det ryktas om en spin-off på "Arkiv X"

Vilda spekulationer pekar på att en spin-off på "Arkiv X" kan vara aktuell.
"Arkiv X" kommer ju snart tillbaka med sina gamla godingar Mulder och Scully, och gamla allierade som Agent Skinner och fiender som Smoking Man. Vi blir också presenterade för två nya agenter - Miller och Einstein, som spelas av ”Flash”-stjärnan Robbie Amell och Lauren Ambrose från ”Six Feet Under”. 

Men TVLine spekulerar nu kring att en spin-off på serien tydligen ska ha varit (eller är?) aktuell. En spin-off som tar vid där "Arkiv X" slutar i vilken vi skulle få fortsätta följa de två nya agenterna. Vilket i princip hade gjort den nya säsongen av "Arkiv X" till en inkörspilot för spin-offen?

Men allt vi vet är att spin-offen, om den ens existerar, har lagts på is. TVLine citerar Chris Carter (skaparen av "Arkiv X") själv som säger att det inte finns något i skådespelarnas avtal som skulle indikera på en eventuell spin-off... men det betyder ju inte att det inte är något som kan förhandlas.

Så tills dess att den nya säsongen av "Arkiv X" når sitt slut: lita inte på någon, tro inte på någon. Sanningen om en spin-off finns där ute.
| 4 november 2015 20:30 |