Spel

Skribent

Vanja Tomin

15 maj 2022 | 04:01

Kommande spelet "The Texas Chainsaw Massacre" återskapar kända scener

År 1974 regisserade Tobe Hooper en film med skräck bortom dina vildaste mardrömmar. Nu har en trailer släppts för kommande "Texas Chainsaw Massacre"-spelet som tagit inspiration från just filmen!
Geektyrant meddelade igår att spelutvecklaren Gun Interactive, även kända för spelet "Friday the 13th: The Game" (2017), släppt en trailer för det kommande spelet "The Texas Chainsaw Massacre". Spelet är baserat på Tom Hoopers film från 1974 och spelutvecklarna har lagt stort fokus och noggrannhet på att återskapa samma miljö i spelet som från filmen.
 

Detaljrikt och imponerande

 
Den nya trailern visar upp hur detaljer från filmen tillämpats perfekt i spelet. Det är uppenbart att spelutvecklarna har arbetat med stor kreativitet och omsorgsfull precision för att föra oss tillbaka till samma känsla som från filmen.
 
Wes Keltner, VD och Audio Director på Gun Interactive, säger:
 
"Autenticitet är otroligt viktigt för oss. Vi studerade de exakta kameravinklarna och färgskalorna som Tobe Hooper använde vid skapandet av filmen. Vi har också turen att få arbeta direkt med Kim Henkel (manusförfattare till "The Texas Chainsaw Massacre, 1974") så vi kan verkligen bryta ner det essentiella från filmen och levandegöra den på bästa sätt. Det här är vad vi brinner för eftersom vi är fans, precis som ni."
 
Large 053098e48245f5ad988c96bfe3c5edf0 chainsaw
 
Det har tidigare meddelats att Kane Hodder kommer att återuppta sin roll som Leatherface i spelet. Kane Hodder är en skådespelare/stuntman mest känd för sitt gjorde tidigare motion-capture-arbete som Jason Voorhees för "Friday the 13th: The Game" som Gun Interactive också skapat. 
 

Spelet utspelas innan filmen

 
Spelet kommer att innehålla både nya och redan kända karaktärer från filmerna. Händelserna i spelet äger rum innan Tobe Hoopers film. Berättelsen följer en grupp på fem unga vuxna ledda av karaktären Ana Flores som ger sig sig ut för att leta efter sin försvunna syster. Spelet kommer förmodligen vara ett multiplayer-spel där mördaren jagar de övriga i gruppen. Hur som helst så kommer det utan tvekan att bli spännande förändringar och nya funktioner för oss när spelet Texas Chainsaw Massacre släpps!
 
Spana in trailern nedan och berätta om du tycker det har gjorts ett bra jobb med att återskapa känslan från filmen.
 
 
Något releasedatum finns ännu inte bekräftat för spelet "The Texas Chainsaw Massacre".
 
Ser du fram emot att få prova "The Texas Chainsaw Massacre"?
| 15 maj 2022 04:01 |