Serie

Skribent

MovieZine

27 februari 2023 | 13:50

Höjdpunkterna på HBO Max i mars 2023

Nu fortsätter "Perry Mason" med nya avsnitt och "Succession" får en fjärde och sista säsong. Kolla in månadens premiärer på HBO Max.
En dokumentärserie om Armie Hammers mörka familjehistoria och den allra sista säsongen av "Succession" hittas bland månadens premiärer på HBO Max. Och den 13 mars är det dags för säsongsfinalen för "The Last of Us" som blivit vinterns stora snackis.
 
 

House of Hammer - premiär 3 mars

 
Den amerikanske skådespelaren Armie Hammer var inblandad i en medieskandal 2021 när han stod inför anklagelser från flera av sina tidigare partners. Alla mörka familjehemligheter kommer fram i denna dokumentärserie, allt från anklagelser om våldtäkt mot Hammer till hans gammelfarfars många år av svek. Tidigare visad på Discovery+. Alla tre avsnitt släpps på premiärdagen.
 
 

Perry Mason (säsong 2) - premiär 7 mars

 
Dramaserien "Perry Mason" med Matthew Rhys i huvudrollen är tillbaka med en andra säsong. Flera månader efter att Dodson-fallet har fått ett avslut blir en ättling till en mäktig oljefamilj brutalt mördad. När åklagaren åker till stadens fattigaste område för att peka ut de misstänkta hamnar Perry, Della och Paul mitt i ett fall som kommer att avslöja djupa konspirationer. Ett nytt avsnitt släpps varje vecka.
 
 

Rain Dogs - premiär 7 mars

 
Brittiska komediserien "Rain Dogs" är en okonventionell kärlekshistoria mellan en ensamstående mamma från arbetarklassen, hennes 10-åriga dotter och en privilegierad homosexuell man. Cash Carraway har skapat serien som är en mörk komedi om en dysfunktionell familj i utkanten av samhället som försöker hålla en rak kurs i en sned värld. Ett nytt avsnitt släpps varje vecka.
 
 

Succession (säsong 4) - premiär 27 mars

 
I den prisbelönta serien följer vi familjen Roy – patriarken Logan Roy (Brian Cox) och hans fyra vuxna barn Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) och Connor (Alan Ruck) – och deras kamp om makten och komplicerade familjedynamik. I säsong 4 skapar försäljningen av medieimperiet Waystar Royco till teknikvisionären Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) en ångestfylld splittring i familjen Roy när de börjar visualisera hur deras liv kommer att se ut när affären är klar. Ett nytt avsnitt släpps varje vecka fram till seriefinalen 30 maj.
 
 

Fler filmer och serier på HBO Max i mars

 
Marlon Wayans: God Loves Me (komedispecial) – 2 mars
House Party (film) – 3 mars
Shiva Baby (film) – 3 mars
FBOY Island Spain – 3 mars
Kungen med två ansikten – 3 mars
Storkarna (film) - 4 mars
Outlander (säsong 6) – 7 mars
Superman & Lois (säsong 3) – 16 mars
Gökboet (film) – 17 mars
The Prestige (film) – 24 mars
| 27 februari 2023 13:50 |