Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 november 2018 | 11:10

Komediserien levererar plötsligt en av årets mest imponerande scener

"It's Always Sunny in Philadelphia" bevisar att även efter 143 avsnitt går det att sätta ribban nästan orimligt högt.
Okej, om man ska vara petig bör jag väl kanske spoilervarna känsliga "It's Always Sunny in Philadelphia"-fans, eftersom scenen nedan är sättet serien avslutar sin trettonde säsong på. Men helt ärligt, det är en tillräckligt imponerande individuell prestation för att kunna avnjutas av alla ändå.
 
Skådespelaren och manusförfattaren Rob McElhenney, som också är en av seriens skapare, har nämligen spenderat åtskilliga månader i hårdträning inför en skör dansscen. Hans karaktär har tidigare kommit ut som gay, och ska genom en dansuppvisning försöka uttrycka känslorna i sitt inre inför sin pappa (som sitter i publiken). 
 
 
För Vulture berättar McElhenney att han ville göra något speciellt för att förmedla den specifika känslan i finalavsnittet. Vilket slutligen landade i lösningen med en dansuppvisning. Problemet var bara att han inte kunde dansa, vilket han påstår att han fortfarande inte kan.
 
Bara det här specifika stycket, till den specifika musiken. Eftersom han nött in scenen ett tusental gånger med kameran avstängd först. Efter att ha tagit hjälp av några av världens främsta koreografer och dansare, samt en av kameramännen bakom amerikanska "So You Think You Can Dance", slutade den trettonde säsongen av "It's Always Sunny in Philadelphia", i alla fall enligt mig, med en av årets mest imponerande scener.
 
Blir du också imponerad av McElhenneys dansuppvisning? Kommentera gärna nedan!
| 10 november 2018 11:10 |