Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

15 maj 2014 | 16:01

Kolla in den blixtsnabbe "The Flash"

The CW har släppt en första teaser för sin nya superhjälteserie. UPPDATERAT: Nu även med fullängdstrailer!

Det minutlånga klippet visades passande nog under säsongsfinalen av "Arrow", som introducerade Grant Gustins Barry Allen/The Flash för både publiken och Oliver Queen/Arrow (spelad av Stephen Amell) i ett par avsnitt tidigare under säsong två.

I slutet av förra veckan blev det klart att "The Flash" fått 13 egna avsnitt av The CW men den som tror att "The Flash" bara är en förlängning av "Arrow" tror fel. 

- Det är skillnad mellan de två serierna, säger exekutive producenten Greg Berlanti i en intervju med Digital Spy.

- Barry är en vetenskapsman och mer lagd åt sci-fi-hållet medan Oliver är mer av en brottsbekämpare.

- Vi pratar ofta om att Oliver framställs som en pessimist men egentligen är han faktiskt en hoppfull optimist. Barry förlorade sin mor i en tidig ålder, hans pappa dömdes för mordet på hans mor, han fick gå igenom en massa saker - så på ytan förefaller han lättsam, uppåt och positiv, men djupt därinne kanske det inte finns något hopp kvar alls.

"The Flash" innehåller även Tom Cavanagh som Harrison Wells och Candice Batton som Iris West, dotter till Jesse L. Martins utredare West. Dessutom ses Carlos Valdes som Cisco Ramon aka DC-karaktären Vibe. Danielle Panabaker spelar Caitlin Snow, en tidig inkarnation av DC-skurken Killer Frost. Som tidigare rapporteras kommer också John Wesley Shipp från originalserien dyka upp i en ännnu inte offentliggjord roll.

Nu på kvällen kom en extended trailer, alltså en innehållsrikare titt på "The Flash"-universat, kolla in:

Vad tror ni? Låter det lockande? Kommentera nedan!

| 15 maj 2014 16:01 |