Skribent

Patrik Jonsson

23 mars 2011 | 19:30

Knepper blir sheriff

I veckans TV-rapporter berättar Patrik om serierna "REM" och om "Reconstruction" där Robert Knepper spelar stadens sheriff.

Först och främst ännu mer nyheter kring den kommande serien "REM"; Wilmer Valderrama ("That 70´s Show") och B.D.Wong ("Law & Order:SVU") kommer att göra Jason Isaacs sällskap i rollistan. Dessutom så har ytterligare information kring serien handling släppts. I serien ska ju Isaacs karaktär vakna upp efter en olycka och finna sig själv leva i två olika verkligheter, i den ena så har han mördat sin son och i den andra så har han mördat sin fru. Hårda bud med andra ord.

Vi ska återvända till ännu en serie, nämligen till den kommande western-serien "The Crossing" som ska utspela sig strax efter det amerikanska inbördeskriget där en främling rider in till en stad där något inte står rätt till. Serien har nu bytt titel till "Reconstruction" och så har ingen mindre än Robert Knepper, ja ni vet T-Bag från "Prison Break", fått en stor roll i serien som stadens sheriff. Jag föredrog faktiskt den förra titeln, men nyheten kring Knepper vägde sannerligen upp det hela.
 
Det gick inte något vidare bra för Jimmy Smits serie "Outlaw" i höstas som ju lades ned efter endast sju avsnitt. Nu gör dock Smits ett nytt försök och jag tror nog att han har gjort ett bra val, han har nämligen snott åt sig rollen som borgmästare i NBC´s kommande drama "S.I.L.A." som är skapad av Stephen Gaghan ("Traffic").

Den kanadensiska komikern Jon Dore är sedan tidigare klar för NBC´s kommande komediserie "My Life as an Experiment" och nu har han fått sällskap av sin landsman Donald Sutherland som ska spela hans styvfar. Serien kommer att handla om en man (Dore) som utsätter sig för olika bisarra experiment som den del av hans jobb som journalist.
 
Jag har ju i tidigare artiklar prisat den kommande sommaren pga av dess många premiärer (och återkommande serier) och nu kan vi lägga till yttligare en serie till sommarens TV-fest. FX nya komedisatsning "Wilfred" med bl.a Elijah Wood kommer att ha amerikansk premiär någon gång i juni. "Wilfred" är en amerikansk version av den australienska serien med samma namn och kretsar kring en man (Wood) som börjar vakta sin grannes hund Wilfred. Problemet är bara att han ser Wilfred i mänsklig skepnad. FX är rätt så kända för sina skruvade komediserier och "Wilfred" verkar definitivt inte vara något undantag.

Döm själva för är har ni trailern
 
Sedan så avslutar jag denna artikel med riktigt goda, nej ENORMT goda, nyheter kring "The Walking Dead". Det ryktas nämligen om att självaste Stephen King ska skriva manuset till minst ett avsnitt till den kommande säsongen av serien!

| 23 mars 2011 19:30 |