Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 april 2019 | 21:00

Klipp: "Lucifer" gör sig redo för Netflix-premiären

Serien lades ned av Fox ifjol, men återuppstår i maj med en helt ny säsong hos Netflix.
Det är kanske en aning förvirrande för oss utanför USA, då Netflix alltid stämplat "Lucifer" som ett "Netflix Original". Men de tre första säsongerna av den djävulska serien gjordes av Fox, som även sände serien i USA - Netflix ägde då enbart de globala rättigheterna (och valde därför att kalla serien för ett Netflix Original).
 
Det som kommer att bli annorlunda med den nya säsongen av "Lucifer" är att Fox är helt ute ur leken. Netflix köpte upp och beställde en fjärde säsong av serien själva, kort efter att Fox valde att lägga ned den i USA. I och med "ägarbytet" har alla tidigare begränsningar kring blod, svordomar och nakenhet nu kastats åt sidan - när Netflix planerar att låta jävulen få lite friare tyglar (dock med samma typ av humor som tidigare) i sin nya säsong.
 
Med hjälp av nedan klipp får vi allt som hände under tiden hos Fox summerat, av Lucifer Morningstar (Tom Ellis) själv.
 
 
När hela den fjärde säsongen släpps på onsdagen den 8 maj, får vi alltså se om Netflix har lyckats bevara charmen från de tre första säsongerna... eller inte. Tack vare summeringen borde det dessutom gå att hoppa in direkt på den fjärde säsongen, om du gav upp efter någon tidigare Fox-säsong.
 
Kommer du att ge den fjärde säsongen av "Lucifer" en chans i maj? Kommentera gärna nedan!
| 19 april 2019 21:00 |