Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

18 januari 2017 | 19:30

Klart: "Will & Grace" kommer tillbaka!

Tio nya avsnitt ska spelas in.
Alla som hade en TV vid millennieskiftet exponerades definitivt för "Will & Grace", och nu står det klart att den populära NBC-serien ska återupplivas med en nionde säsong. 


- Vi är exalterade över att en av de smartaste, roligaste, och mest definierande komedierna i NBC:s historia kommer tillbaka. Den här banbrytande serien om allt från homosexuellas rättigheter till socialt- och politiskt kommenterande, allt förklätt till snabbtänkt popkultur, kommer tillbaka dit där den hör hemma.

"Will & Grace" belönades med 16 stycken Emmys under sin tid i rutan, och över 18 miljoner människor bänkade sig för det sista avsnittet som sändes år 2006. 

Debra Messing, som spelade Grace när det begav sig, sa i ett uttalande redan i september att hon gärna hade återvänt till serien:

- Om "Will & Grace 2.0" någonsin skulle bli av så är min önskan att vi hade fått göra det med tio avsnitt på typ Netflix eller Amazon eller något där vi hade kunnat göra den stygga versionen av "Will & Grace".

 Nu blir det alltså på originalkanalen NBC som serien kommer tillbaka. När vi kan vänta oss de tio avsnitten är fortfarande okänt.


Vill du se mer "Will & Grace"?
| 18 januari 2017 19:30 |