Film

Skribent

Mats Karlsson

8 maj 2018 | 18:15

Klart: "Bill & Ted 3" blir av

Keanu Reeves och Alex Winter återvänder till sina episka roller i "Bill & Ted Face the Music".
Det har surrats om en uppföljare till ikonerna Bill och Ted i nästan tio år, men det var inte förrän i januari det började se ljust ut. Det enda som saknades då var den klassiska klarsignalen från studion. Nu rapporterar THR att filmen har fått det.
 
Precis som vi skrev i januari kommer Bill och Ted vara i medelåldern i den tredje filmen och enligt branschtidningen får duon ett besök från framtiden som varnar dem att endast en sång kan återställa harmonin i universum. De ger sig ut för att hitta inspiration till att skriva den perfekta låten, men de hittar såklart mycket mer än så. Tidigare sa Salomon att Bill och Ted kommer att återvända till Circle K i en svunnen tid, där de interagerar med sig själva.
 
Det är också bekräftat att Dean Parisot ("Fun With Dick and Jane") kommer att regissera den tredje filmen, som har titeln "Bill & Ted Face the Music".
 
- Vi kunde inte vara mer exalterade för att få ihop hela bandet igen. Chris (Matheson) och Ed (Salomon) har skrivit ett fantastiskt manus och med Dean (Parisot) som regissör har vi ett dream team, säger Reeves och Winters i ett uttalande.
 
Blir ni pepp på mer galna äventyr med Bill och Ted?
| 8 maj 2018 18:15 |