Spel

Skribent

Carlos De La Vega

22 juli 2023 | 14:30

King Kong gör entré i en ny usel trailer

Spel kan knappast bli sämre än "Lord of the Rings: Gollum", trodde vi på Moviezine. Men efter att ha sett Game Mill Entertainments trailer till nya "Skull Island: Rise of the Kong" så verkar det som att "Lord of the Rings: Gollum" kommer få en rejäl match om utmärkelsen till årets sämsta spel.
I den officiella beskrivningen av spelet står det: "Erövra vågor av urtidsvarelser och besegra fiendens lakejer för att bli den rättmätiga kungen av Skull Island. Korsa den mystiska ön och upptäck dess historia och hemligheter, samtidigt som du utforskar träsk, vattenfall, djungler och grottor fulla av monster."
 
Låter ju riktigt spännande, eller hur? Tja, inte riktigt.
 
Trailern avslöjar ett generiskt tredjepersons actionspel med spelmekanik som påminner om de gamla "God of War"-spelen och grafik som knappt skulle bli godkänt på Playstation 3.
Det är värt att nämna att "Skull Island: Rise of the Kong" utvecklas av IguanaBee, vilka tidigare har varit ansvariga för usla spel som "G.I. Joe: Operation Blackout" och "Headsnatchers". Mycket talar emot det här spelet, men vi blir mer än gärna överraskade. Vi rekommenderar dock att avvakta lite med förhandsbokningen.
 
Kika in trailern här och berätta gärna vad ni tycker.
 
 
"Skull Island: Rise of the Kong" är planerat att släppas på Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S och Xbox Series X i slutet av året.
 
Är ni taggade?
| 22 juli 2023 14:30 |