Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

24 juni 2023 | 18:00

Kim Kardashians gästspel uppskattas inte av AHS-fansen: “Visa solidaritet med författarna”

Kim Kardashian är med som skådis i senaste säsongen av "American Horror Story". Realitystjärnan fick dock en rejäl  dos reality-check av strejkande manusförfattare när hon twittrade från inspelningen.
Reality-personligheten Kim Kardashian blir skådespelare i den tolfte säsongen av “American Horror Story”. Till skillnad från många andra produktioner i Hollywood som stoppats av den rådande strejken, kör “American Horror Story” på, vilket irriterar manusförfattarna, rapporterar Deadline.
 
Och för att strö salt i såret så har Kardashian på Twitter skrivit: "Jag är på inspelningen av “AHS” och vi har lite tid över. Vad håller alla på med?” Tyvärr var det inte hennes vanliga fans som syntes i kommentarerna, utan strejkande manusförfattare.
 
En användare skrev "Kim, det här är ett perfekt tillfälle att visa lite solidaritet och berätta för oss om någon gör ändringar i manus på plats”. En annan skrev "Du måste få en återbetalning på dina juridikstudier, och avskeda varje person som sa till dig att det var en bra idé att tweeta det här”.
Användaren Steven Martin kom med en  rejäl känga till svar : "Undrar om  stora företag kommer att använda AI  för att ersätta advokater, skådespelare eller realitystjärnor först, vad tror du?"
 
Än så länge har Kardashian kommenterat kritiken, men det är ju knappast enbart hennes fel att produktionen av “American Horror Story” fortsätter. Premiär för säsongen blir i augusti.
 
 
Förtjänar Kardashian de hånfulla kommentarerna?
| 24 juni 2023 18:00 |