Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

25 december 2023 | 23:30

"Killer Klowns from Outer Space" kan få sin efterlängtade fortsättning hos en streamingtjänst

Det är inte första gången vi läser de orden, men nu finns mer konkreta planer.
"Killer Klowns from Outer Space" är den tvättäkta kultklassikern från 1988, om ett gäng onda rymdvarelser som ser ut som clowner och dricker människoblod.
 
Det har funnits planer på att fortsättningar ända sedan första filmen kom, fast de har aldrig blivit av, mycket eller helt på grund av ett ihärdigt rättighetsproblem. Men man behöver inte sluta planera för det.
 
I en intervju med SFX berättar regissören Stephen Chiodo att siktet är inställt på att göra en miniserie på åtta delar för en streamingtjänst:
 
- Vi har ett fantastiskt koncept som fortsätter berättelsen om våra huvudpersoner. Vi får följa en ny grupp tonåringar som stöter på clownerna och träffar ett fyllo som bor i sin skåpbil - det är Mike Tobacco. Det blir en stor invasion och vi hamnar på clownplaneten. Vi har massor av bra idéer om vart det här universumet är på väg. Du har inte ens sett clowndjuren på clownplaneten än. Det finns en hel värld av saker som vi har i åtanke!
 
"Killer Klowns from Outer Space" går att streama med MGM-tillägget hos Prime Video, eller hyra och köpa hos Google Play, Blockbuster och Amazon. 
 
 
| 25 december 2023 23:30 |