Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 maj 2016 | 21:00

Sökes: Killar i åldern 13-17 till rollen som en ung Björn Borg

Se om du har vad som krävs för att få en stor roll i "Borg/McEnroe".
Sverrir Gudnason ska spela Borg, Shia LaBeouf ska spela McEnroe, men kan det vara just du som får rollen som den unge Björn Borg i kommande "Borg/McEnroe"?

Killar i åldern 13 till 17 år söker just nu med ljus och lykta för rollen som den unge versionen av tennislegendaren. Så här skriver Maggie Widstrand Casting i ett inlägg på Facebook:

- TENNISSPELANDE KILLAR 13-17 ÅR SÖKES
TILL ROLLEN SOM BJÖRN BORG I LÅNGFILMEN BORG VS MCENROE!

Vi söker killar 13-17 år för roller i långfilmen. 
Bra om vi kan få in fler sökande i åldern 15-17 år.
Produktionsbolag Tre Vänner/Svensk filmindustri. Rollsättare barn och ungdomar Maggie Widstrand.

Alla som är intresserade av att söka kan maila en ansökan, helst med videopresentation, där de berättar kort om sig själva.
Skriv då namn, ålder, längd, intressen, om du spelar tennis och hur länge du har spelat samt hur ofta du tränar, om du håller på med någon annan bollsport, var du bor, dina föräldrars mobilnummer och mailadress.

Bra om du även bifogar kontaktuppgifter och foton även när du skickar videon.
Blir filmfilen för stor för att maila så går det att skicka den med tex. gratisprogrammet Sprend/We Transfer/Dropbox eller liknande. Tänkt då på att även maila dina kontaktuppgifter.
Vi återkommer inom två veckor efter vi har fått din ansökan om vi vill träffa dig för en provfilmning.
Tyvärr så har vi inte möjlighet att höra av oss om du inte passar den här gången. Rollsättare Maggie Widstrand sparar alla ansökningar till kommande produktioner.

Maila till: rollsattning@gmail.comStämmer du in på beskrivningen ovan? Eller kanske någon du känner? Ta chansen att bli Sveriges näste Skarsgård och skicka in en ansökan direkt! Så länge du kommer ihåg att tacka MovieZine på Guldbagge-galan sedan bara...
| 16 maj 2016 21:00 |